Netwerkbeheer

Asyst biedt netwerkbeheer zonder zorgen, u heeft geen omkijken naar de beheer van uw netwerk. Asyst neemt u alle werkzaamheden uit handen en zorgt ervoor dat u zich volledig op uw eigen werkzaamheden kan richten.

Bij netwerkbeheer bedoelen wij niet alleen het netwerk maar alles wat hierbij komt kijken, u kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld werkstations, een server, switches en bekabeling.
Asyst biedt u het volledige pakket en wij zullen u dan zo goed mogelijk ondersteunen.

 

Asyst biedt haar diensten aan in het Gooi en Almere en omgeving, daardoor snelle reacties bij storingen. Wij adviseren kleine tot middelgrote bedrijven bij het aanleggen en onderhouden van hun netwerk. Asyst biedt netwerkbeheer aan bij u op locatie, maar ook op afstand.

 

Het grote voordeel van beheer op afstand is dat problemen snel op te lossen zijn en de kosten hiervoor laag zijn. Ook kunnen wij, in overleg met u op bepaalde tijdstippen controles uitvoeren. Hierbij kunt u denken aan wekelijks, maandelijks of een aantal keer per jaar.

 

Heeft u interesse in netwerkbeheer van Asyst dan kunt u bellen met 035 694 6024.  Onze netwerkspecialisten nemen dan snel contact met u op.

Asyst - Energiestraat 27D, 1411 AR Naarden - Telefoon:  035 694 6024 - Email:  info@a-syst.nl